Vine a votar. Vota CCOO

Company, companya:

Ara, més que mai, et necessitem per tal que les eleccions sindicals a l’ensenyament públic siguin un èxit de participació. Ja fa temps que el neoliberalisme malda perquè siguem els treballadors qui paguem la crisi econòmica i aprofita qualsevol intent de mobilització per carregar contra el moviment sindical. Fins i tot contaminen alguns mitjans de comunicació que volen fer creure que els sindicats som anacrònics i que ja no servim per a res en el món actual. 

Cada vegada que des del sector públic intentem mobilitzar-nos, veiem com la premsa ens vol presentar més com a “vividors “ públics que com a treballadors. Fa por pensar que poguem arribar a la situació dels EEUU on els sindicats no hi pinten res i on els empleats públics tenen prohibit mobilitzar-se o fer vaga. Fa por pensar que comencem sent “servidors” de la societat per acabar sent els seus “esclaus”.
Necessitem que les properes eleccions del 3 de febrer siguin un èxit de participació per tenir més força en les negociacions i per avançar en drets.

Necessitem que totes les afiliades i afiliats votin a CCOO el dia 3 de febrer.

Pensa que SI TOTA LA NOSTRA AFILIACIÓ ENS VOTÉS A LES PROPERES ELECCIONS, CCOO LES GUANYARÍEM.

Abans de començar aquesta campanya electoral vam intentar, per tots els mitjans, que a cada localitat hi hagués com a mínim una mesa electoral però el sindicat majoritari també es va esforçar molt perquè això no fos així. Tantmateix hem aconseguit algunes meses més . Hem de fer un esforç el pròxim 3 de febrer i anar a votar. Pensa que ho pots fer a l’hora de l’exclusiva, el migdia i fins les 18.30 de la tarda.

Tu ja saps perquè has de votar a CCOO, ja que n’ets afiliada o afiliat però va bé recordar-ho per poder parlar-ne amb els companys. Els hem d’explicar:
  • que CCOO som un sindicat de classe que defensem els drets de totes les treballadores i treballadors .
  • que CCOO som el sindicat majoritari del sector públic a l’estat espanyol i que per això tenim més força en la negociació.
  • que CCOO som els sindicat que més treballem i que millor assessorem i informem. Pensa en les vegades que hem hagut de desmentir informacions errònies d’altres sindicats
  • que CCOO som el sindicat que més acords hem signat amb l’administració i que, per tant, més drets hem aconseguit. (jubilació LOE, triennis i sexennis interines, complements… i un llarguíssim etc!!!
  • que CCOO som el sindicat amb el millor servei jurídic.
  • que CCOO tenim locals a totes les localitats importants de Catalunya per tal d’oferir un millor servei d’assessorament.

Necessitem arribar a tots els centres de la comarca i explicar el nostre programa electoral. És per això que et demanem la teva col.laboració i que ens ajudis a programar una xerrada informativa al teu centre.

I ÉS PER TOT AIXÒ QUE HEM DE CONVÈNCER A LES COMPANYES I COMPANYS QUE ENS ACOMPANYIN A VOTAR EL DIA 3 DE FEBRER. I QUE VOTIN AMB NOSALTRES CCOO